Öğretmen Mehmet Ali Deniz İlkokulu

Vizyon: *KENDİNİ VE ÇEVRESİNİ GELİŞTİREBİLMEK İÇİN MOTİVE OLMUŞ, BİLGİLİ BECERİLİ VE ÖZGÜVENİ YÜKSEK, *YETENEKLERİNİ KULLANABİLEN, ÇEVRESİ İLE UYUMLU İLETİŞİM KURABİLECEK DAVRADIŞLARI KAZANMIŞ, *OLAYLARA ÇOK YÖNLÜ VE TARAFSIZ BAKABİLEN, *ÇAĞIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLENBECERİLER KAZANMIŞ, GELİŞEN TEKNOLOJİYİ İZLEYİP, KULLANABİLEN, *LİDERLİK ÖZELLİKLERİNİN YANISIRA, İŞBİRLİĞİ VE EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, *DOĞAYI SEVEN VE KORUYAN, *ÖĞRETMEN MEHMET ALİ DENİZ İLKOKULLU OLMANIN BİR AYRICALIK OLMASINI ÖNGÖRÜYORUZ.

Misyon: *ANAYASIMIZDA YER ALAN TEMEL İLKELERE UYGUN, *MİLLİ EĞİTİM TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA , GELİŞEN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDEREK,İYİNİN ÖLÇÜSÜ YOKTUR DÜŞÜNCESİYLE , BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, *ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA ,BİLGİYE KOLAYCA ULAŞABİLEN, UYGULAYABİLEN, YENİ BİLGİLER ÜRETEN, ÜRETTİĞİNİ PAYLAŞABİLEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAK, *ONLARA 21. YÜZYILIN VE GELİŞEN TEKNOLOJİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.....

Başarılar:

Isınma: DOGALGAZ
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Bi mola Ver, Film İzle Projesi 2-Ayaklar Üşümesin Çocuklar Üzülmesin Okulumuz 3.sınıflarından bir sosyal sorumluluk kapsamında toplanılan çoraplar Kars ilimizdeki köy okullarına gönderildi. 3-Beslenme Dostu Okul Projesi 4-Beyaz Bayrak Projesi 5-Davranış Kartları Projesi 6-Haftanın Sınıfı ve Öğrencileri 7-Griye Veda Renklere Merhaba 8-Okul Bahçesini Eğlenceli Hale Getirme Projesi 9-Çınarlar Çiçeklerle Buluşuyor Projesi 10-Bahçe Satrancı Projesi

WEB - https://omad.meb.k12.tr

Adres - Panayır Mah. 2.Derman Cad. No169 OSMANGAZİ/BURSA

Yerleşim Yeri - PANAYIR MAHALLESİ OSMANGAZİ/BURSA

Adres - Panayır Mah. 2.Derman Cad. No169 OSMANGAZİ/BURSA

Ulaşım Okulumuz Kent Meydanına yaklaşık 10 km olup 17A otobüsleri ve Panayır dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kent Meydanına yaklaşık 10 km dir